Občasník

Rozhodli jsme se přiblížit fanouškům série Tomb Raider v České a Slovenské republice různé amatérské levely. Proto jsme vytvořili tento internetový časopis, ve kterém budeme vydávat recenze a hodnocení nejrůznějších levelů a herních sérií vytvořených v TRLE, NGLE či DxTre3D. 

 

 

ORC2018 - The Witch's Blow

Hrad
Arakanga - 20.11.2018 16:00
ORC2018 - The Witch's Blow

Druhý One Room Challenge level, na který se podíváme, se v mnoha směrech liší - dojde v něm na magii, lektvary, kouzelné bytosti...a také v něm vůbec není Lara. Vydejte se s námi zachránit princeznu před zlou čarodějnicí a posuďte, jak se autorovi podařilo do velmi omezeného prostoru vtěsnat celý hrad.

ORC2018 - Tibetan Monastery

Nezařazené
Arakanga - 30.09.2018 20:33
ORC2018 - Tibetan Monastery

Po delší době se vám hlásíme s recenzí kratšího levelu, který vás naladí na pomalu se přibližující zimu. A není to jen tak ledajaký level - jedná se o ORC, čili one room challenge.

Zahrajte si - srpen 2017

Zahrajte si
Arakanga - 08.08.2017 06:10
Zahrajte si - srpen 2017

Pokud zrovna nemáte co hrát, možná vás zaujmou naše doporučení na amatérské levely, které v poslední době vyšly.

Tomb Raider Events: The Haunted House

Záhadné
Arakanga - 12.02.2017 13:19
Tomb Raider Events: The Haunted House

Halloween je sice ještě daleko, ale pro trochu strašení není nikdy moc brzy. Pojďte se s námi podívat na let's play jednoho děsivého levelu, kde se Lara vydává vyřešit záhadu opuštěného panství.

20 Years of Memories

Nezařazené
tým Ladycroft - 02.02.2017 09:07
20 Years of Memories

Pojďte si s námi připomenout 20 let Lařiných dobrodružství! A jak lépe to udělat, než s tématickým levelem.

Zahrajte si - prosinec 2016

Zahrajte si
Arakanga - 02.12.2016 05:45
Zahrajte si - prosinec 2016

Hrajete rádi amatérské levely? V tom případě se podívejte na první várku doporučených fanouškovských výtvorů, kterou jsme pro vás připravili!

Winstons Christmas Calamity

Vánoční
constantine - 30.12.2015 12:06
Winstons Christmas Calamity

Pokud jste se někdy chtěli podívat do Lařina panství v době vánočních svátků, máte jedinečnou příležitost v tomto nádherném levelu.

Flowers

Velikonoční
Arakanga - 27.04.2015 08:07
Flowers

Dnes se podíváme na velikonoční level autora Greywolf s názvem Flowers. Čeká nás pobíhání po galerii a hledání pěti velikonočních vajíček, zlomyslný velikonoční zajíc a mnoho krásných maleb.

Lara at the games

Nezařazené
tým Ladycroft - 10.12.2013 18:39
Lara at the games

Vánoční projekt, který obsahuje směsku různých levelů. Projekt byl bohužel mnoha autory zrušen kvůli nedostatku času, chybám atd. I tak však nabízí příjemné hraní a odreagování v krapet netradičních prostředích.

Lara's Mansion

Domov
Arakanga - 10.12.2013 18:38
Lara's Mansion

Dnes se podíváme na level, který je vytvořený pro výzvu 20x20. Jde tedy o level úsporný místem, ale herním časem, který mnoho rozlehlejších levelů strčí s přehledem do kapsy. Prezentuje nové možnosti, které do tvorby levelů uvádí TRNG. Je strašidelný, je frustrující a je v něm milion a jeden klíč – a vy je musíte všechny najít. Dámy a pánové, Klona: Lara’s Mansion.