Novoroční přípitek 2021

Tak jsme tady zas!

Jsme zdraví, žijeme, snažíme se a to i přes veškeré nepřízně, které nám rok 2020 přichystal. A že jich bylo! I přes covidové vlny a přes to, že se ve světě Tomb Raidera nic zásadního nedělo, jsme se vás stále snažili zásobovat novinkami a zprávami ze světa Tomb Raider a Lary Croft. Ale všechno hezky popořadě.

Jak již bylo řečeno, covidová situace, různé vlny a světová pandemie dost zasáhly do našich srazů a událostí. I přes to všechno se nám ale podařilo uspořádat alespoň zimní (ještě před tím, než to všechno začalo) a letní sraz. Děkujeme tím všem, kteří se nezalekli a na kterýkoliv z těchto srazů dorazili. Zároveň budeme doufat, že rok 2021 nám bude v tomhle otevřenější a budeme moct opět organizovat akce typu laser game nebo únikovky na různá témata a s dobrodružstvím spjaté.

No a holt když to nejde v reálném světě, lze to alespoň v tom on-linovém. constantine pro vás nadále streamoval různé amatérské Tomb Raider levely, ale věnoval se i jiným hrám, které jsou v TR komunitě populární. Byly to hry jako Indiana Jones, Tomato Jones, Harry Potter a s Ari pak hráli společně hru Strange brigade. A na co jsme nejvíce hrdí, že v rámci TR community se constantinovi podařilo díky streamování TR her získat 120 dolarů na charitu. Celosvětově pak celá komunita získala na charitu neuvěřitelných 8.289 dolarů. Velký potlesk.

Společně ve třech jsme pak rozjeli pravidelné hraní série Trine, ve které jsme již dohráli datadisk druhého dílu a já a Ari se pustili do pravidelného hraní amatérských levelů. Naše patálie lze sledovat na youtubovém účtu LC.

Mimo jiné jsme měli na Twitteru také několik úžasných challenge, do kterých se zapojilo spousty fanoušků převážně mimo Českou republiku. Jednalo se o  InkTomber (říjnová challenge, kdy každý den bylo dané jedno Tomb Raider téma, které měli lidé nakreslit), TombVember (obdobná challenge v listopadu, jen se místo kreslení psaly fanfikce či básničky), a v prosinci Croftmas (takový Tombraiderovský Secret Santa, kde lidé napsali svá přání a někdo jiný jim pak na dané téma vyrobil vánoční dárek – obrázek či básničku).

Na apríla jsme si pro vás připravili také mnohá překvapení. Co se dělo, když se celý svět zastavil? Která monstra, mumie a dinosauři vylezly na povrch a musely reagovat na světovou pandemii. Zavzpomínejte s námi na všechny tyto krásné články.

Aby toho nebylo málo, constantine se opět zúčastnil soutěže Back to Basic a může se tak zařadit mezi všechny ty, kteří to tento rok dotáhli do zdárného konce. Mnoho jich nebylo. Jeho level s názvem Manjushri's Sword si můžete stáhnout na stránkách trle.net Určitě doporučuji :)

Ari také složila a nazpívala několik úžasných písní. Jednalo se o I Killed a man (písnička o Lařině zkušenosti s prvním zabitím), I will die (aneb smutně veselá píseň Lařiny matky Amelie o jejím děsivém skonání) a jíž z dřívějšího roku slibovaná píseň Can you feel the pain tonight (o těžkém životě Lary, Pierra a Larsona), kterou nazpívala společně s Filem, Potkankou a mnou (Pablem)

4.6.2020 jsme také dokončili recenzování posledních komiksů, které byly zveřejněny v rámci komiksových Archivů. Bylo to úžasné dobrodružství, ale myslím, že jak já, tak i constantine, si teď dáme na chvíli od komiksů pokoj :)

A co nás čeká v roce novém? No… to je těžká otázka. Nikdo asi opravdu netuší. Máme pro vás připravené jedno speciální překvapení, o kterém vás budeme informovat až časem, ale ten zbytek… musíme doufat, že s příchodem vakcíny se všechno zlepší a budeme se moct opět znovu střetávat. Do té doby se na vás budeme těšit alespoň prostřednictvím monitorů nebo vašich mobilních zařízení. Šťastnější, veselejší a snad hlavně zdravější rok 2021 vám přeje celý LC tým!

Přípitek

Sdílet: