Všechno nejlepší!

Přesně před deseti lety založil Pablo web Ladycroft.cz (původně ladycroft.wz.cz). Za tu dobu se LC rozrostlo o další adminy (a o některé vzápětí zchudlo), asi 4x převlíklo kabátek a získalo mnohé sekce. Stalo se oficiální fanouškovskou stránkou her Tomb Raider a především získalo vás - skvělé fanoušky. 

Chtěl bych tedy rozhodně poděkovat za vaši podporu - bez vás by se web nerozrůstal a nemělo by smysl psát aktualizace. Samozřejmostí je také velké díky Core Design a Crystal Dynamics, díky kterým máme o čem psát a co hrát :) A v neposlední řadě velké díky Ari a Pablovi, že se mnou měli a mají trpělivost a že se o web pečlivě starají :)

Svou působnost na LadyCroft jsem zahájil jako úklidář fóra (aka Zametač). Pak jsem na nějakou dobu zmizel, jen abych se po cca roce vrátil a nastoupil jako webmaster. Převzal jsem technickou stránku LC pod svá křídla a od té doby se začly dít <div>y. 3x změna CMS, změny designu, nové funkce, rozšiřování. Nápady se jen hrnuly a já si připadal za a) zavalen prací a za b) jako diktátor, když jsem se snažil uhánět zbytek týmu, chrlil na ně návrhy změn a vylepšení a nutil je hlasovat o tom, co pro LC uděláme. Nakonec zbylo naše silné trio v podání Arakanga, constantine a Pablo a já doufám, že ještě minimálně další dekádu vydržíme :) 

Ale teď již ke změnám. Desáté výročí je potřeba řádně oslavit, a tak jsme si pro vás připravili několik změn.

  • Nový design
    Web prošel rozsáhlým redesignem, aby působil moderním dojmem. Rozložení zůstalo víceméně stejné, jako předtím, jen grafická stránka se změnila. S tím přichází i krapet upravené a vytuněné logo.
  • Responsivní web
    Responsive je trend :) Dlouho jsem chtěl web LC předělat do responsivního řešení, ale na minulý vzhled se změny nasazovaly celkem obtížně, proto jsem to zahrnul do této nové verze. Spočívá to v tom, že se rozložení prvků na stránce přizpůsobuje vašemu zařízení, a tak web na mobilu vypadá jinak než na tabletu nebo PC. Za výsledek by mělo být pohodlnější ovládání a sjednocený "feel" ze všech verzí.
  • Vyhledávání
    Jednou z novinek je možnost vyhledávání na webu, která v předchozích řešeních chyběla. Vzhledem k stále rostoucímu počtu článků už to byla funkce značně chybějící, proto jí nyní můžete s chutí otestovat. Vyhledávací box naleznete vedle slideru v horní části webu.
  • Pryč se řvoutkem
    Řvoutek už byl docela zastaralý a ne moc využívaný prvek, proto jsme se rozhodli jej z webu odstranit.
  • Uzavření fóra
    Ani fórum už delší dobu nikdo nevyužíval, navíc tam rostla aktivita různých botů, se kterými byly z naší strany sáhodlouhé boje. Rozhodli jsme se tedy uzavřít registrace novým uživatelům. Všechny příspěvky tam však zůstávají zachovány, takže pokud vás přepadnou nostalgické choutky, můžete si tam zajít pár vláken pročíst :)
  • Rozcestník v každé sekci
    Každý díl TR dostal rozcestník na své podstránky, aby byla navigace na stránkách jednodušší. Když si tedy otevřete např. stránku Tomb Raider: Angel of Darkness, zobrazí se vám pod popiskem dílu buttonky na jednotlivé sekce.
  • Drobečková navigace
    Všechny stránky na webu (krom té hlavní) dostaly na svůj vršek drobečkovku - to je takový ten výpis toho, v jaké sekci se zrovna nacházíte a jaké stránky jsou této stránce nadřazené. Opět pro vaši lepší orientaci a navigaci na webu.

 

Dále vyhlašujeme "narozeninový týden", kdy se můžete těšit na nějaké shrnutí našich 10 let existence. Zároveň vám brzy přineseme vyhlášení narozeninové soutěže a já pevně doufám, že se i setkáme v sobotu na srazu. 

To je z mé strany vše, nezbývá mi než pozvednout sklenku vína a připít nám i vám na zdraví :)

Sdílet: